Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпросче за подгряването на задното стъкло и оглеалата.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами именно де - фабрично антената на 155 е последните няколко реотана на задното стъкло. Но за сигнала от тях отговаря именно тая малка кутийка в багажника - затова и казах да се провери. Ако не работи - може да се търси от друга кола, или както предложих - да се сложи външна антена.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      Ами именно де - фабрично антената на 155 е последните няколко реотана на задното стъкло. Но за сигнала от тях отговаря именно тая малка кутийка в багажника - затова и казах да се провери. Ако не работи - може да се търси от друга кола, или както предложих - да се сложи външна антена.
      Фабрично е така на моделите след 94-5 година,преди това не е така.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

разбрах къде ми е кабела имам на тавана външна антена и не бях помислил че може да е там но сега видях че кабела е закачен там и не смятам да си играя да не направя някоя простотия

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          Фабрично е така на моделите след 94-5 година,преди това не е така.
          Не съм много съгласен - първата ми 55-ца беше набор '92, и антената и усилвателя си бяха по абсолютно същия начин.
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

и моят е бил на реотаните предида се смени стъклото, а както разбрах по ВИН колата не 92-93г а не както по талон 97
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Не съм много съгласен - първата ми 55-ца беше набор '92, и антената и усилвателя си бяха по абсолютно същия начин.
              Аз съм виждал антенен усилвател закачен и на дясната задна колонка ,дали някой сам си го е местил там вече не знам,но ми приличаше на заводско изпълнение.

Comment

Здравейте!Имам следният проблем:отлепила ми се е една от пластините за подгряване на задното стъкло.Има ли някой идея с какво мога да я залепя за стъклото?Благодаря предварително!
                ALFA 155 2.0 16V

Comment

Запоява се с по-мощничък поялник. Желателно е опеацията да се извърши в по-топло веме, или топъл гараж.
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Тая кутийка изобщо не е толкова малка, напротив даже е огромна - спокойно може да мине за руско радио от 1977. На моята няма вградена антена на стъклото.
                    На задния прозорец имам само подгряване.
                    Alfa 155 2.0TS 8V '93
                    sigpic
                    VW LADAVAGEN '81
                    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Ние стеб както знаеш нямаме външна антена/при нас антената е последните 3 реотана(писти на задното стъклото)/, при мен работи ,но пусна ли фаровете /ксенона /край с радиото започва да прекъсва зверски.
                      И на мен ксенона ми вкарва брутални смущения. А съм с външна антена. Тва е щото ни е много качествен ксенонЯ
                      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                        И на мен ксенона ми вкарва брутални смущения. А съм с външна антена. Тва е щото ни е много качествен ксенонЯ
                        Уж сложих от хубавия аз.
                        Наскоро ми изгоря едната крушка и с 1 крушка си имаше перфектно радио,но като я смених и всичко отново свърши.

Comment

Уж сложих от хубавия аз.
                          Наскоро ми изгоря едната крушка и с 1 крушка си имаше перфектно радио,но като я смених и всичко отново свърши.
                          ами от написаното обощението е, че проблема с радиото ти е от баласта който не е работел, по времето без крушка и заради който е изгоряла крушката, която си сменил, вероятно .
                          Сменяй баласта!!! Или поне пробвай с друг.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                            Запоява се с по-мощничък поялник. Желателно е опеацията да се извърши в по-топло веме, или топъл гараж.
                            Страх ме е да не пукна стъклото,но ще опитам да я запоя. Благодаря Колега!
                            ALFA 155 2.0 16V

Comment

Имам токопроводящо лепило
                              Alfa Romeo 155 Super
                              2.0 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от gallena Покажи съобщение
                                Имам токопроводящо лепило
                                Искам да те видя
                                Alfa 155 2.0TS 8V '93
                                sigpic
                                VW LADAVAGEN '81
                                CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Working...
                                X